Logo
Wish Master

Thunderstruck bästa svenka spelautomaten på mobilen

Thunderstruck – Microgamings nordiska slot , representerar och tillhörer "moderna" maskiner och till denna dag. Specialtecken, free spins, multiplikatorer, flera spellägen - allt detta väntar spelaren i spåret tillägnad den stora nordiska åskguden - den mäktiga Thor.

dodaj

Thunderstruck

Thunderstruck  av Microgaming företag - en av de klassiska slots. Spelet dök upp på nätet i 2003, och vid den tiden var en av de mest originella av de föreslagna spåren. Särskilt nordiska tema (spelets huvudperson - Thor själv, nordiska åskguden), erbjuder spelet användarna en bekant i dag, men en intressant och ovanlig vid tidpunkten för dynamiken. Speciella symboler, free spins och multiplikatorer. Thunderstruck spelet i dag är inte sämre än mer moderna spel i sina erbjudanden.

Thunderstruck spelautomat svenska
Thunderstruck

Hur man att spela Thunderstruck ”svenska spelautomaten på nät”

Alla spelautomater fungerar på en liknande princip: spelaren snurrar hjulen i hopp om att samla en vinnande kombination, den bästa - den dyraste. I Thunderstruck spelet kommer på de 5 hjul i tre rader och på 9 linjer. Antal aktiv insatslinje kan väljas oberoende. Spelet låter dig aktivera mellan 1 och 9 linjer.

Spelaren tilldelar en ansträngning själv. En linje kan leverera en till fem mynt. Beroende på insatsen per linje kommer att beräknas satsning per spinn, som kommer att dras från användarens spel insättning. Från antalet aktiva rader slumpvisa betalningar beror på en kombination av - du betalar bara för kombinationen, som ligger på en aktiv vinstlinje . Andra strängar av tecken på inaktiva linjer, inte priset.

Från värdet av utbetalningen beror på. Varje kombination har sin egen takt - nummer multipliceras med satsningen per linje. Att detta arbete kommer att räknas som en vinnande mynt.

Förståelse vid en vägspärr är inte svårt. Med all-ryska line interface. Efter att ha arbetat med nummer linjer och spel, samt undersöka vinsttabellen Playtable-knappen för tabell kan spelet börja. Snurra hjulen startas genom att klicka på. Autorotation läget i spelet saknas.

Spelsymboler

Spelbilder är:

  • Spelkort - från 9 till Äss. Dessa symboler betalar de lägsta odds. Minsta förhållande (två nior på trummor) är x2, maximum (fem ess) - x125 med insatsen per linje.
  • De tematiska bilder. Dessa bilder få mycket större vinster i den första gruppen av tecken. Den lägsta nivån i denna grupp (tre horn eller blixt) - x10, maximal (trä Tors hammare eller tre näven) - h750 med insatsen per linje.
  • Specialsymboler i spelet har en scatter och en vild symbol. Kombinationen av fem scatter, utöver sina utökade funktioner, vilket belöningar i utbyte X500 priserna i linje, och en wild symbol - 10.000 mynt.

Wild-symbolen i Thunderstruck ”slot i Sverige”

Tor, verkar som ett substitut för alla symboler i kombination, och fungerar också som en multiplikator. Vissa kedja, vilket innebar Tor (utom kedja av scatter och vilda symboler), ger dubbla mängden betalningar för kombinationen.

Scatter representeras av får, med utseendet på tre eller fler hjul, aktiverar ett antal free spins.

Free spins

När spelaren tappar en kombination av tre eller fler scatter, köra free spins. Totalt snurrar på huset, spelarna har 15 på en gång. I hela tiden för betalning av sådana rotationer multiplicerat tre gånger. Dessutom själva serien förlängas om tre får symboler på hjulen kommer att återvända.

Proffsen läget

Förutom normalläge av spelet, kan du aktivera läget för proffs. Här är den automatiska visningen av hjulen. Spelaren själv kan utse antalet konsekutiva spins eller stoppa automatisk rotation av de andra parametrarna. Autoplay läge erbjuder: spins stopp på uttömning av ett visst antal rotationer; stoppa förlust efter jackpot (Thu fem bilder); stoppa efter att ha förlorat en viss mängd (det tilldelar spelaren själv); sluta när du vinner ett visst antal mynt etc.