Logo
Wish Master

Super Nudge 6000 den gamla spelautomaten online free

Super Nudge 6000 NetEnt - videoslot att spela online nu på tre hjul med fem aktiva vinstlinjer och tre rader av bilder. Ett slags hänvisning till klassikerna, som vid första anblicken ser mindre imponerande än de moderna spel på de fem hjulen, och ett stort antal linjer, och det är hur man kan locka publik. I det här spelet, inte bara en, utan två skärmar med hjul och möjlighet att öka dina vinster, inte bara i risk spelet, men också på flera tunnor med särskilda symboler.

dodaj

Att bemästra maskinen - lätt!

SuperNudge 6000 - ett gratis spel på nät som inte kräver specialkunskaper. Spelet är enkelt och begripligt även för nybörjare. Men en del av de funktioner som är nödvändiga för att tala för sig själva. För dem som inte har träffat förut med spel i de två skärmarna kan missa chansen att vinna lite mer, bara inte titta på spelet på specialerbjudande för att spela spesialhjulen.

Super Nudge 6000 spelautomater online free
Super Nudge 6000

Spelet kan delas upp i tre delar:

 • Nudge 6000 spelspecialhjul (bonusspelet slot) ligger i den övre delen av skärmen;
 • Den mellersta delen är huvudspelskärmen med tre hjul och konventionella symboler;
 • Botten är en spelpanelen .

Under spelets gång, särskilt med en vinnande kombination, bör du vara uppmärksam på alla delar av skärmen, inte missa chansen att öka sina premier. 

Super Nudge 6000 ”gratis slot med bonusar” interface

 • För att göra spelet ägde rum i de mest bekväma förhållanden för spelaren, har utvecklaren tillhandahålls:
 • justerbara parametrar (storleken på hastigheten, kostnaden för token);
 • Special spelet innehåller införda spelknapparna (collect - att skriva mål i spelet balans, bet - att justera hastigheten, maxbet - att automatiskt öka insatsen per linje upp till ett maximum, spin - att köra tillbaka);
 • och att förstå spelet, här finns skärmar med numeriska indikatorer
  • coin - spelsaldo ;
  • bet- takt;
  • win - win per dragning;
  • nudges - antal rotationer, eller mer exakt "stödjer" bonus hjulen
  • supermeter- antal mynt som vunnits för funktionen.

Priset på myntet kan tilldelas med hjälp av bilderna av mynten i det nedre högra hörnet av skärmen. Det visar mynt i valörerna 10 cent, 30 cent och $ 1 järn. Genom att välja en av dem, kommer du automatiskt ändra antalet poäng på spel insättning: mängden pengar som gjorts kommer att räknas om enligt den nya utsedda kursen.

Symbolerna i spelet

SuperNudge 6000 klassiska fruktspelet utan insättning spelbilderna - detta vanliga klassiska bilden av frukt, klockor, dollartecken , kronor och sjuor. Denna slot symbolerna är uppdelade mellan hjulen. Bilder är billigare på huvudskärmen , dyra - i den andra. Den mest värdefulla karaktär i spelet - kronan. Det ger 300-6000 mynt. Antal mynt som faller på måfå.

Bonusspel

En gång på huvudskärmen har en vinnande kombination, kan spelaren delta i bonusspelet . På toppen av skärmen är de nya värdena - hur mycket "stöd" ny kurs och antalet mynt som kan spelas i bonusrundan . Du kan rotera maximalt 3 extra hjul gånger med en maximal hastighet på 60 mynt.

Men från bonusspelet kan frångås, med pris mynt direkt till din insättning, utan att försöka att multiplicera dina vinster.