Logo
Wish Master

Starburst gamla spelautomaten på nät gratis

Starburst av NetEnt - en dubbel chans att lyckas! linjekombinationer anses vara två sidor, och den lyckliga stjärnan kommer multiplicera alla dina vinster!

dodaj

Starburst

NetEnt kompaniet och sedan gå in i sitt spel några trevliga, oväntade och ovanliga poster som gör gratis spelet online är inte bara att vinna men också intressant för varje ny användare. Spelmekanik varierar från spel till spel. Och bland dessa ovanliga spelmaskin tillverkare - Starburst spel.

Starburst - automatiskt med 5 hjul, 3 rader och 10 insatstlinjer. Men inte bråttom att slutsatser och jämföra med andra spel av den nya generationen. Kanske några av dem i två rader gånger. Men hur många erbjudande om att överväga en kombination av två sidor?

Starburst spelautomat på nät gratis
Starburst

Hur man spelar Starburst ”online slot utan registrering”

Starburst arcadespelet på nät är precis som alla andra spel är intuitiv: mekanisk uppenbart även för dem som gör sin första dragning i livet. Bara något och du behöver som snurrar hjulen, väntar tills det tar stopp och ge ut en lyckad kombination som spelaren kommer att få ett pris. Men inte springa fram och skär på måfå, bör du vara bekant med gränssnittet i spelet närmare. Och så fort du har möjlighet att styra uppspelningen då chanserna att lyckas öka avsevärt.

Att börja utforska spelets gränssnitt och dess kontroller. Starburst spel han är lakonisk, funktionell och mycket enkel, och representeras av:

  • Playtable knapp, som visar en tabell över koefficienter och förklarade arbetet med en speciell karaktär i spelet;
  • Lines område där med hjälp av pilarna spelaren kan välja hur många innsatstlinjer 1-10.
  • Level fält, där spelaren tilldelar insatsen per linje - från 1 till 10 mynt.
  • Runda knappar med pilar att snurra,
  • Auto knappen, utlöser en serie av automatiska snurrar;
  • MaxBex knappen genom att klicka utse den högsta;
  • Spelet balans visas också i Mynt området.

Alla numeriska värden av spelet hänger ihop och varje påverkar mängden prispengar och chansen att användaren kan få. Insatslinjer påverkar risken för förlust sätts av kombinationen. Värdet av ränta påverkar mängden vinster, mynt kostnad - att konvertera till riktiga pengar vinster och antal krediter till ditt konto.

Stjärnan visas på hjul 2,3 och 4. När en stjärna faller i vilken position som helst, täcker hela hjulet, som upptar tre lägen, och börja på nytt spinn. Sådan spins per spel kan vara tre. När stjärnan tar alla tre hjul, en kombination som föll på de återstående hjulen vinner och beräkna vid höga multiplar.

Starburst ”video slot online” funktioner

Till skillnad från de flesta slots, har detta spel inga frispinn eller bonusspel eller hasardspel. Och tydligen, än den var då möjligt att locka spelare. Men effekten av en viss karaktär och frekvens av dess förlust mer än väl kompenseras för frånvaron av ytterligare fördelar.