Logo
Wish Master

Sizzling Hot deluxe spelautomaten i Sverige

Sizzling Hot Deluxe – video slot att spela gratis och utan registrering från Novomatic på den klassiska frukttema. Sizzling Hot Deluxe spelmaskin körs på ett fast antal vinnande linjer, av vilka det finns fem (Lines enhet). Det finns också fem hjul och 15 celler. Maskinen inga särskilda bonusar, det är en scatter symbol , men ingen "wild" symbol. Det maximala antalet poäng för spelet är 500, men de kan distribueras genom att välja Bet / linje parameter (på linjetakten). Denna inställning är justerbar från 0,08 till 20. Spelaren kan ställa in ett maximalt 100 poäng (Bet) för ett spinn. Spin utlöses med Start-knappen, och om så är nödvändigt, automatisk spel du kan starta Autoplay-knappen, men sedan prispengar kommer att multipliceras i spelet kan inte vara en risk.

dodaj

Sizzling Hot Deluxe ”spelet på nät att spela nu på mobilen” symboler och belöningskombinationer

Att visa kombinationer och spelregler är det viktigt att använda vinsttabellen knappen. Reglerna själva öppna när du trycker på Mer info. Kom ihåg att mängden bonuspoäng är begränsad, beroende på rådande kurs i spelet.

Sizzling Hot deluxe spelautomat sverige
Sizzling Hot deluxe
  • Sizzling Hot Deluxe har åtta tecken. Kombinationer av dem kvar. För att få priset måste du samla tre till fem identiska symboler.
  • Symboler av frukt utgör vanlig kombination. Dessa inkluderar symboler: vattenmelon, plommon, citron, druva, apelsin och körsbär. Fem druvor eller vattenmelon kan få 10.000 poäng (maximalt på spinnshastighet).
  • Ett specialfall det finns sju bild, som är den mest lönsamma lek
  • Foto av stjärna i spelets scatter (scatter symbol). Dessa kombinationer kan framställas utan hänsyn till skadan.

Riskspel

Detta riskspelsläge aktiveras endast efter framställningen av en av de vinnande kombinationer i grundspelet . Maskinen kommer att erbjuda spelaren två alternativ:

  • Gamble - starta spelet på en fördubbling;
  • Collect - mottagna priser och ta några chanser.
  • Samla - mottagna priser och ta några chanser.

I detta läg måste man gissa färgen på kortet genom att trycka på Gamble. Spillers chansen 50/50. Det maximala antalet poäng som du kan få i detta spel är 50.000.

Det är viktigt att förstå att när som helst, kan du välja att vinna poäng, eftersom i händelse av fel, kommer de att försvinna.

Sizzling Hot Deluxe slotmaskinsspelet gratis online inga olika specialbonusar, men också en del problem med spelet det kommer inte att inträffa.