Logo
Wish Master

Old Timer svenska spelautomat gratis på nät

Två felten med hjul så att en gammal tid spelet må prova lyckan två gånger och dubbla din chans att lyckas. Försök att överväga snurrande hjul och vinn!

dodaj

Betsofts Old Timer ”klassiska spelautomaten att spela nu” - dubbel chans att lyckas

Betsoft Old Timer spelmaskin - är ett klassiskt slot spel på nät på en 3x3 5 fasta linjer, som vid första anblicken kan verka som om ingenting sticker ut mot bakgrund av ett oändligt antal liknande. Men detta är inte fallet. Slot, som man säger, med sin höjdpunkt som kommer att intressera älskare av spänning och risk. Höga priser, ovanlig bonusspel, och allt detta - i stil med retrovyh maskiner som skapats i början av den första tryckknappen spel.

Old Timer spelautomatens funktioner

Den visuella utformningen av Old Timer videospel att spela nu typisk för Betsoft anläggningen. Spelet är utformat i form av en realistisk spelmaskin med två skärmar och kontroller. Gränssnittet är utformat och mest bekväma sättet är klart även för de som inte omfattas spelvillkor. Fält utgång numeriska värden av priser och lägga pengar i spelet, och huvudtrigger vissa funktioner i spelet. Låt oss undersöka detta närmare.

Old Timer spelautomat gratis
Old Timer
 • Den stora skärmen med hjul är ett band med siffror. Varje värde undertecknas:
  • Credit - mängd spelkrediter att sätta spelaren;
  • Bet - satsa på linjen;
  • Win - win per spin alla kombinationer av linjer;
 • Coose Coin - bestämmer kostnaden för spelets valuta. Minsta lån värde - 0,01, max en motsvarande riktiga pengar.
 • Collect - plocka upp seger på spelet balans,
 • Bet - Insatslinje (lägsta bud - en, max - 10 poäng);
 • Maxbet - en knapp som automatiskt ställer in den maximala hastigheten;
 • Spin - knappen för att snurra på hjulen.

Koefficienterna spelet ligger på vänster sida om ratten på huvudskärmen och på båda sidor av hjulen på ytterligare (huvud de är hela spelplanen ).

Efter utnämningen av spelet och välj myntvärde , kan du snurra hjulen och samla vinnande kedjor. Ju fler kedjor som bildas av en snurrande , desto större prispengar delas ut till en spelare. Och har också möjlighet att aktivera bonusspelet på det andra hjulet.

Old Timer spelsymboler

Bilder i Old Timer mobil online casino symboliserar den andan av klassikerna. Här hittar du frukt, dollartecken, sjuor. Kostnaden för varje kombination av tecken är ständigt inför dina ögon, så att framgången för den ena eller andra kombination alltid kommer att vara uppenbart.

Men till skillnad från de flesta av de klassiska maskinerna innebär spelkaraktärer av olika order, som på grund av olika faktorer. Symboler på huvudpersonerna för mindre hjul på extra. Således är spelet på den övre skärmen betraktas som en bonus, som genererar en imponerande pris.

Bonusspel

Old Timer gratis spel utan insättning unat är inte bara kvaliteten på tangentbordet, men också deras antal. Under spelets huvudhjulet , har du chans att aktivera bonusspelet efter varje lyckad spinn. Och ju mer tid du kan köra en tur på den övre panelen, desto fler kombinationer monterade på huvud. Så, tre kombinationer på stora hjul möjliggör att snurra på tre små, och hastigheten för spinn ökar till 60 poäng.

För dem som är bekanta med principerna för en lösning av spelet, fördelarna med en sådan bonus snurrar uppenbar. För nybörjare - det kan enkelt förklaras. Ju högre hastighet, desto större utdelningsandelen , desto större vinst du kan få en lyckad kombination. För övrigt kommer bonusspelet kan avbrytas när som helst, och plocka upp vad du var tvungen att vinna. Det är inte nödvändigt att använda alla spin och riskera sina vinster.