Logo
Wish Master

Hook’s Heroes slot att spela online gratis.

Piratäventyr berättelse väntar alla hasardspel online gratis fans på Hook's Heroes slot. 5 hjul och 20 vinstlinjer, free spins hjulen och andra funktioner inkluderar maskinen. Väldigt cool och roligt att spela med tecknade pirater som låtsas ansikten efter varje lyckad spinn.

dodaj

Spelregler

För att spela online på nät och att vrida hjulen eller rattar och bara roligt nog att se en liten intro och klicka på Startgame. Innan spelaren öppnar fältet i ett nautisk tema med ikoner i form av pirater, och c spelkort på hjul.  Och under hjulen hos användaren kommer att se en färgstark samling av nycklar för att konfigurera. Om parametrarna tillgodose den ursprungliga, kan du omedelbart starta enheten. Men om det finns ett behov av att strama upp enheten för att passa dina behov, bör du börja med att välja det satsade beloppet. Om parametrarna tillgodose den ursprungliga, kan du omedelbart börja platsen. Men om det finns ett behov av att strama upp enheten för att passa dina behov, bör du börja med att välja det satsade beloppet. Först måste spelaren bestämma det nominella värdet av ett mynt med hjälp av CoinValue, 0,01-1 demo kredit per mynt. För det andra bör du välja antalet demo-märke, som användaren vill sätta på varje rad. knapp nivå kan du välja från ett till tio marker. Aktivera dragning med den maximala insatsen kan vara en BetMax-knapp, når denna hastighet 200 räkningar. Betbox visar antalet resurser för en spinn. Snurrar hjulet genom att trycka på den runda knappen, som är placerad i mitten av kontrollpanel.

vinna på Hook’s Heroes spelautomaten
Hook’s Heroes

Att aktivera en serie av automatiska spinn kan man med Autoplay-knappen. Spelaren kan köra upp till 1.000 automatiska varv. Enligt panelen med stora gröna knappar har en annan liten styrenhet. Det finns också en knapp automatisk «Auto» cykler. Det fungerar på samma princip som den viktigaste hävstång för konstant snurrar.

För att komma åt Paytable ”i”-nyckeln används. Vinnande kombinationer bildas vid anslutning tre eller fler identiska symboler. Till exempel, kommer den maximala förstärkningen ta med en symbol för svartskalpirat. Han ger förökningshastighet 900 gånger, men tjejen-pirat ge 700 spel, de återstående pirater torg ta lite belöning. Kortsymboler av Hook's Heroes ge belöningar som inte överstiger mer än 200 poäng.

Specialtecken här är kapten Hook själv. Den ersätter en bild i stot med arcadespelet, därför fungerar som en vild symbol. Piraten med en krokodilmask är en Scatter symbol. Han ger gåva hastighet bonus hjulen. Två scatter lansera en spin, men spridningen kommer att ge tre deltog i gratisspel, under den period som är aktiva på alla tre ytterligare alternativ.

Hook’s Heroes bonusar

På Hook's Heroes finns ett par alternativ. Var och en av dem kan aktiveras när som helst eller gratis grundläge. Listan över de speciella funktioner inkluderar:

FairyFeature som erbjudanden vänder två till fyra tecken i naturen, gör det möjligt att ta emot ytterligare priser.

MermaidFeature ta en fördubbling av alla utmärkelser och kommer att falla ut om uppsättningarna, vilket innebar en wild symbol, kommer spelaren få ett pris multiplikationsfaktor av fyra.

PirateFeature kommer att ge ett pris för samma siffror, som är prislinjen försvinner och spelaren kommer att få ersättning beroende på antalet bilder som visas på skärmen.