Logo
Wish Master

Musikaliskt spel på nät med det kända rockbandet!

Guns N 'Roses är musikalisk slot av NetEnt företaget har fem hjul och 20 insatslinjer, som alltid är aktiva. Svenka slot online erbjuder att delta i bonusspelet , dra nytta av ytterligare funktioner, flera tecken och vinna gratis spins läge. Vem som helst kan spela online gratis och utan registrering, virtuella vinster som kommer tillsammans med det legendariska Guns N 'Roses bandet.

dodaj

Hur man hanterar satsningar?

För att välja ett gratis spel på nät i Guns N 'Roses slot är nödvändigt att använda ytterligare knappar. Först måste du lägga rating för samma fall CoinValue-knappen. Spelet kan ställas in mellan 0,01 och en virtuell kredit per mynt. Level-knappen ställs för varje linje från en till 10 mynt. Den högsta insatsen är 200 mynt per dragning, det aktiverar Maxbet-knappen. Men Autoplay-knappen startar automatiskt hjulen roterar, medan deras handlingar en spelare bara titta på spelet. ”I”- knapp öppnar en tabell över utbetalningar.

Guns N Roses spelautomaten
Guns N Roses

Guns N 'Roses slotspriser

Spelet med bonusar deltar 20 rader av verksamhet som inte kan ändras. Enligt honom i den vinnande kombinationen består av 10 huvudpersonerna i spelet, när du ansluter tre eller fler identiska bilder i en linje från vänster till höger. Den största vinsten föra sångare i Guns N 'Roses, skulle han ge 30 till 750 bud, kommer de två övriga medlemmarna i bandet tillbaka på 25-500 och 20-300 priser. Symboler mäklare ger från 15 till 200 bud. Korta symboler mindre generös och ta små vinster.

Bland de särskilda karaktären hos Guns N 'Roses spelhastighet är värt att notera jokersymbol. Han porträtteras som spelet logotypen. Denna symbol ersätter alla bilder i slot, med undantag av bonusen. Det finns en annan modifiering av vilda symbolen representeras av ett kors, som omedelbart fyller fem platser. "Appetite for Destruction Wild" kallas denna symbol.

Bonusspelet till rockbandet

Kassinospelet online har en bonusrond , som aktiverar platta symbol. När de tre symbolerna på hjulen på siffrorna en, tre och fem på banan, lyckohjulet kommer. Cellerna har en mängd olika gåvor i form av en free spins bonusrund och extra betalning. Varje pris har sina egna egenskaper:

  • Crowd Pleaser Bonus Game. Du kommer att se olika symboler, som representeras av attribut som är relevanta för det legendariska rockbandet. Välja egenskaper hos de tre ronder, kan spelaren få vinstutbetalning och gratis spins med fler alternativ.
  • Encore free spins. Spelare kommer att njuta av 10 free spins, där den centrala verkan av hjulen fyllda med symboler för musiker som är vild, dvs ersätta varandra.

Legend spins gratis läget kan aktiveras när som helst i spelet. Wild-symbolen fullerener hjul med klossar under spins tid och ökar sannolikheten för att få en vinst. Även spelare tillgängliga för förökning premium kombination med standardsymboler. Multiplikation kan ta emot betalning från 4 till 10 gånger.