Logo
Wish Master

Gonzo`s Quest bästa casino på mobiltelefon.

Gonzo`s Quest är svenska online spel på temat av modiga conquistadors fängslande äventyr som utvecklats av NetEnt. Denna maskin har fem hjul och 20 innsatlinjer för ritning uppsättningar, liksom flera andra alternativ som presenteras i form av gratis spins, multiplikator och extra speciella ritningar. Ta emot priser i Gonzos Quest är mycket spännande, eftersom hjulen inte snurrar här, och faller.

dodaj

Gonzos Quest ”spelmaskin regler”

Att njuta av processen av free spins på den mekaniska gangstern i Sverige, är det nödvändigt att bekanta sig med de egenheter i deras arbete. Dispensern innefattar ett fält med ett hjul, vilket har formen av stenplattor.  Spolar av online-simulator inte rotera och falla ner. Sådan specificitet virtuellt minne - en egen funktion från NetEnt. Under plattorna är långt från de stora gröna knappar och spakar som reglerar hastigheten och snurra hjulet. För styrning av andelar i Gonzo`s Quest spilleautimaten gratis online med hjälp av ett par knappar. I grund och botten måste du välja värdet på ett mynt med hjälp av CoinValue regulator (från 0,01 till 10 poäng). Därefter bör du bestämma hur många mynt som skulle ha levererats varje band. För kontrollerande andelar Gonzos Quest spelautomaten gratis på nätet med hjälp av ett par knappar. I grund och botten måste du välja värdet på ett mynt med CoinValue regulator (från 0,01 till 10 poäng). Därefter bör du bestämma hur många mynt som skall levereras på varje rad. BetLevel nyckel kommer att sätta upp till 5 mynt, det vill säga den högsta insatsen 100 poäng och det börjar Maxbet knappen. For å se den endelige størrelsen på andelen må ses i et vindu med Bet inskripsjonen. Hjulhastighet aktivers med en rund knapp. Det är värt att notera att en del av spelet tar alla rader, som jag ändra antalet aktiva band är omöjligt. Slot har också automatisk cirkulation. Men det finns en liten Auto-knappen för att slå på den automatiska spin på panelen, och under det vänstra hörnet. Lever mörk litet fönster öppnas där du kan ställa in antalet flera omgångar. Nära Autoplay knapp, det finns andra instrument, inklusive högtalare, som reglerar ljud. 

Gonzo`s Quest spelautomaten på mobilen
Gonzo`s Quest

Gonzo’s Quest ”slot på nät” symboler

Gonzo`s Quest slot har bara nio bilder. Alla av dem skapa en vinnande kombination uppsättningar med minst tre identiska bilder på en aktiv vinstlinje . Bonuskombinationer endast från vänster till höger.

Till exempel kommer det högsta priset föra grå mask, kommer det multiplicera radinsatsen 2500 gånger, men bilden är den gröna masken kommer bara 1000 bet. Symboler av guld och lila masker tillbaka 500 och 200 priser. Skyltar med bilder av fantastiska djur ger minsta priser.

Gonzos Quest slot har två extra abonnemang. En av dem - "Wild", som är avbildad i form av ett frågetecken . Denna box ersätter alla bilder i spelet, förutom guldmönster . Senaste versionen rullar free spins.

Andra spelautomatens funktioner

Gonzo`s Quest roliga spelautomatens egenhet är närvaron av en ytterligare faktor. I huvudspelet alla vinnande symbolkombinationer försvinna och i deras ställe kommer att sjunka igen. Om fyra gånger i rad kommer att bilda en vinnande kombination, så småningom alla vinster multipliceras fem gånger.

Men under perioden av fria spins multiplikator kommer att öka tre gånger. Det kan nå ett värde som är lika med 15. Det bör noteras att spelaren får 10 snurrar i gåva och kan vinna igen sådana lanseringar.