Logo
Wish Master

Ghost Pirates svenska spelautomaten på nät

Ghost Pirates slot arcadespelet från NetEntertainment är icke standard, eftersom det inte gäller de vanliga spelreglerna och det har ovanliga egenskaper. Även knapparna på kontrollpanelen har en unik design. Spelautomat representeras av fem hjul, men den vanliga prisvinnande linjer i spelet, men bara 243 sätt att skapa vinnande kombinationer.

dodaj

Funktionerna till ”gratis spelautomaten på nät”

Ghost Pirates har är icke standard kontrollpanel, men med ljusa gröna knappar. Välja hastighet produceras med hjälp av flera knappar, var och en har sin egen funktion. Innan du aktiverar hjulet runda gröna knappen, måste du välja värdighet samma mynt, manipulera pilarna i samma fönster. Kostnaden för ett mynt varierar från 0,01 till 10 hp. Därefter måste man gå till valet av spelalternativ i lämpligt avsnitt. Genom att trycka på 3, 9, 27, 81 eller 243 väljer spelaren alternativen för vinnande kombinationer som kommer att delta i spelet. Med BetLevel må man välja också en av knapparna som deklareras.

Ghost Pirates svenska spelautomaten online
Ghost Pirates

Kombinationen varianter priser och nivåhastigheter ger olika fördelar för spelarna, men förändringar och hjulaktivitet. Ta reda på mer information om priser och andra spelregler, måste du aktivera den Paytable-knappen, som är något upphöjd, om du håller muspekaren på den.

Online slot på nät har också ett gratis spins läge, men knappen, som är ansvarig för den konstanta hastigheten är inte tillgänglig i huvudfönstret , och längst ned på skärmen. Det är lite obekvämt, men om det finns en stark önskan att njuta av de ständiga cykler av hjul, sedan hitta knappen kommer inte att vara svårt. Vid automatisk rytm hjulen kan rotera upp till 1000 gånger. En trycka på stopp nog att automatiskt läge släcks.

Slotssymboler och dems multiplikatorer

Ghost Pirates slotssymboler är bilder som är relevanta för pirater, en del av dem inte bara ge en vinnande kombination, men har ytterligare funktioner. Specialtecken i svenska spelet online är:

  • Dödpiratsskallen– Wild-symbolen som ersätter alla andra symboler, och är aktiv i någon spelläge.
  • Skattkistan - en scatter symbol, vilket innebär inte bara den slutliga förökningshastighet men också utlöser free spins av hjulen. Denna runa är aktiv i varje cell i facket och är inte bunden till ledningarna för betalningar.
  • Paytable visar priser baserade på ett bud idé, som kan vara olika. Till exempel ger maximala tilldelningen pirat-kvinnan karaktär, kommer det att ge 1.500 spel på en enda rad. Sjörovare med en papegoja ge 1000 satsningar, en lille ape - 500, och en papegoja - 400 virtuella krediter. De återstående tecken representeras revolvrar, taggar, kort, amfora, ankare och kanoner ger mindre vinstutbetalning lån.

Bonusspinn

När tre eller fler scattersymboler börjar det frispinnläget. Deras antal beror på antalet tappade tecken och variant bud. Vid användning i ett spel betalningsalternativ 243 kan vinna 15, 20 och 25 free spins, om rullade 3, 4 eller 5 tecken. Men vid en lägre alternativ hastighet aktiveras 10, 15 eller 20 free spins, beroende på antalet fallna stammar.