Logo
Wish Master

Drive Multiplier Mayhem gratis svenska slot

Drive: Multiplier Mayhem online slot spel från NetEnt företag är utrustad med fem hjul och har 15 linjer, vars aktivitet inte kan ändras. Den slot erbjuder ett antal ytterligare bonus förslag, framlagt av de speciella symboler, gratis spins hjulen och bonusalternativ. Spela online gratis och utan registrering på enhetsfacket: Multiplier Mayhem, att bli vinnaren av löpning.

dodaj

NetEnt Drive: Multiplier Mayhem “slot spela online gratis”

På Drive: Multiplier Mayhem spelet å spela nå har 15 vinstlinjer. Spelare kan inte ändra sin aktivitet, så hastigheten bildas tillräckligt snabbt. Spelet börjar med valet av värdet av ett chip. CoinValue-knappen kommer att sätta på 0,01 till 0,50 poäng per virtuell chip. Efter att spelaren måste besluta om mängden flis som han vill sätta på varje rad. Level-knappen kan du ställa in från ett till tio marker. Som ett resultat, området av hastigheter varierar från 15 till 150 mynt per et spinn.

Drive Multiplier Mayhem spelautomater i sverige
Gratis Drive Multiplier

Drive: Multiplier Mayhem kontrollpanel

Med den runda knappen i mitten av kontrollpanelen startar spelet. Flera knappar är också tillgängliga, vilket möjliggör ytterligare funktioner till spelet på nät. Till exempel aktiverar MaxBet-knappen hjulhastigheten vid maximal hastighet. Men Auto knappen startar den automatiska rotation av hjulet, medan deras handlingar en spelare bara titta på spelet. "I" - knappen öppnar ett bord med betalningar.

Huvudpersonerna i spelautomaten Drive: MultiplierMayhem lägga till upp till en vinnande kombination från vänster till höger. Anslutning tre eller fler identiska bilder gör multiplikation att satsa per rad. Tjejen-racer återgår från 25 till 150 bud, kommer maskinen att ge 15 till 90 spel, såsom betalning skall låta en olycka racerförare. Två andra racerförarer tillbaka från 10 till 60 spel, spelkort symboler ger samma belöning.

Spelsymbolerna

Den enarmade spelautomaten erbjuder öka chanserna för spelarens vinst, eftersom det har ett antal bonuserbjudanden. Låt oss först tala om den viktigaste symbolen för spelautomaten - hastighetsmätare. Denna symbol är ”Wild”. Förutom att kunna ersätta några av karaktärerna i spelet, det ger också en ytterligare faktor för kombinationen av bilder, där han deltog. Om en vild symbol föll på det första hjulet, är faktorn inte, men förlusten av den andra, tredje, fjärde och femte hjulet ger spelaren ytterligare multiplikation vinst i två, tre, fyra eller fem gånger.

Även i spelautomatens arcadspel har en scatter symbol, han avbildas som en skugga racer. Denna symbol spelar i spridningen och aktiverar frispinov läge. En rulle på tre centrala hjulen scattersymbol 10 startar frites snurrar. Under deras insatser kommer in i bilden med en extra symbol Nitro inskription. Denna symbol förlänger den fria rörligheten för hjulen, samt öka antalet vilda symboler för varje dragning.

Nitro symbol ackumuleras och översätter spelaren till en ny nivå. Den första nivån innebär att 10 free spins, är det vill säga nivån på spelaren omedelbart efter aktivering free spins läget. På den andra nivån, får spelaren 4 free spins och en extra jokersymbol. På den tredje nivån, kommer spelaren ha 3 free spins med två vilda symboler, men den fjärde - två tillbaka och tre vilda symboler.