Logo
Wish Master

Dragon Island kasinot cosmopol stockholm

Starta den Dragon Island slot och du kommer att överföras till den underbara värld av vackra drakar. De är symboler som är grupperade i kombinationer. På Dragon Island bästa slot å spela nu från NetEnt spelare väntars fem hjul och 15 rader för spelet. Du kan få ett pris på 50 extra free spins och passa på att multiplicera den vinnande faktor 8 gånger, och vann "WinBothWays val.

dodaj

Dragon Island symboler

Dragon Island nordisk slot alla låtar är dedikerade till fantastiska djur - draken, som ger lycklig kombination av en kombination av tre eller fler identiska bilder. Den högsta vinsten tillåtet tecken är drakar. Så den orange draken ge fördelar i form av promenader priser på linjen 2500 gånger, vilket ger den bruna draken 1000 spel, gröna draken - 500 spel, och de blå och vita drakarna av 200 och 100 spel respektive. Bonus sammanslutningar av spelkort mindre.

Dragon Island gratis
Dragon Island

Bland specialtecken finns två vilda och scatter bilder. Gemensam wild symbol representeras av en drake staty. Den ersätter alla bilder en enarmad bandit, bortsett från andra vilda och scatter. Den andra wild symbolen  - "Golden Dragon", aktivera en valfri funktion som kallas "WinBothWays." Scatter symbolen visas i form av en vulkan, aktiverar det en mängd olika free spins, om nedgången i mängden tre stycken i maskin enheter.

Inlämning av drakarna

Stressa inte och efter öppnandet av fältet en gång tryck på startknappen. Naturligtvis, ljusa grafik, de majestätiska balkar och en förtrollande musik och scrollhjulet utan förinställningar, men det är bättre att tillbringa ett par sekunder för att pumpa enhet. Knappar för att justera inställningarna på en gemensam panel med andra tangenter.

Så bör online spel med bonuser på Dragon Island slot initialt val hastighet. CoinValue meny med gröna pilar väljer det nominella värdet av ett mynt, och pilen i menyn för att välja antalet mynt som ska levereras till var och en av de aktiva vinstlinjer . För varje spelare kan satsa från 1 till 10 mynt men Maxbet-knappen kommer att göra sitt yttersta för 150 poäng. Start hjul gjort stora runda knappen i form av knappar med pilar. Genom att klicka på Autoplay, kan man starta automatisk säkerhet. I det här läget väljs vanligen älskare av avkoppling.

Det bör noteras att den lagiga spelautomaten med bonusar är inte möjligt att välja rader av aktivitet, så spelet kommer att spelas för alla 15 linjer. Runt spelskärmen finns flerfärgade knappar med siffror linjer. Om du trycker på en av dessa knappar kan du se sökvägen till en viss linje.

Längst ner i konsolen, det finns en mycket små knappar. Knappar med en skiftnyckel liten nyckel kan du göra en del av inställningarna för teknisk anordning, till exempel, kan du aktivera eller inaktivera ljudeffekter . högtalarknappen justerar volymen. Frågetecknet öppnar ett fönster med reglerna. Lilla svarta Auto-knappen öppnar en meny som är ansvarig för automatisk fart. Den kan ställas in från 10 till 1000 oberoende cykler.

Bonusar och extra funktioner till ”spelet på nät”

I Dragon Island spelmaskin har möjlighet att bli ägare av den fria hastigheten på hjulen. En rulle tre tecken spelaren får 10 free spins, fyra symboler som erbjuds ersättning i form av 20 utan vändningar. Den maximala vinsten tillåts sätta karaktär, de ger en belöning på 50 klockor hastighet. Observera att flera faktorer verkar i gåva under spinn.