Logo
Wish Master

Carnaval spela gratis slotmaskin online

Carnaval en modern spelautomat från Microgaming är en klassisk slot, som har fem hjul och nio rader för spelet. Spelautomaten har inga ytterligare möjligheter i form av bonusspel , hasardspel och free spins rotation. Carnaval maskinens spelplanen är utformad i starkt stil, vilket inte är den asketiska kontrollpanel. Om du inte vill att förstå reglerna - kan du omedelbart börja rotationer - för detta behöver du bara trycka på Spin.

dodaj

Carnaval insatsregler

Hantera priser ved Carnaval spelmaskinen är mycket enkelt. Inledningsvis bör du välja valören av ett mynt med hjälp av "+" eller "-". Då måste du aktivera linjen för betalningar, som kommer att delta i spelet, är denna Select Lines-knappen. Linjerna läggs sekventiellt från en till nio. Dessutom kommer denna knapp visas linje. Hjulens utgång gjorda med Spin-knappen. Rikta den maximala insatsen kan BetMax-knappen.

Det är värt att notera att spelautomaten finns två spellägen , vilket är något annorlunda uppsättning knappar. När den är aktiverad, «Expert» läge, kommer det att finnas några extra knappar som automatiskt kommer att justera läget av spelet. För ökad Autoplay-knappen som hjälper till att utföra automatisk hjulens rotation, samt två knappar för att öka hastigheten (x5 och x10).

Carnaval online slot spel
Carnaval

Carnival ”spelet på nät” priser

Var och en av karaktärerna i Carnaval nordisk slot tillhandahåller vissa faktorer för vinnande kombinationer. Den största vinsten kommer att medföra en symbol för Carnaval med inskriptionen, ger han förökningshastighet på 5000 gånger, när fem av dessa symboler faller. Det bör noteras att även med tanke på två symboler giver 20 förstärknings priser. Fem dansare symboler multiplicera linjehastigheten med 600 gånger, och två till fyra tecken returneras av 80-250 priser. Den maximala kombination med  clownersflaggorna och ta vinster på 500 och 300 bets respektive. Dessa symboler ges också priser på en rulle av två identiska bilder. Kortsymboler ger inte mer än 150 priser - de är de mest ogynnsamma från synpunkt att vinna.

Specialtecken

På denna spelautomat tillgängliga klassiska förslag som presenteras bara specialtecken. Till exempel, ersätter en vild symbol för varje bild i spelet, men inte scatter symbol. Den här bilden gör det möjligt att samla in ytterligare bonus kombination på linjerna i facket och öka den slutliga priset. Det finns också en scattersymbol, som representeras av en lämplig inskription. Scatter symbolen är aktiv i varje cell Carnaval spelmaskin . Denna symbol ger multiplikation slutpriser 50 gånger, en rulle av fem sådana tecken, sluthastighet på 10 retur fyra scatter symbol och två priser - tre fallna bilder.

Andra funktioner, bonus, optioner i spelapparatens Carnaval inte är närvarande.

Musikaliska arrangemang av denna Microgaming avkomman är utformad i en anda av den livliga brasilianska karnevalen processioner, som inte kan alla kommer att gilla. Men grafisk design kompenserar för denna defekt med besked.

Det viktigaste inslaget i Carnival maskinen - är utan tvekan mode "Expert", detta alternativ kan överraska många, men det gör inte bort alla de rätta knapparna med gränssnittet.