Logo
Wish Master

Book of Ra Deluxe casino utan insättning

Book of Ra Deluxe - detta är en av de mest populära progressiva spelautomater från Novomatic, eftersom här kombinerar klassiska vanliga spinn och riskspelet, den unika egyptiska temat och intressanta bonusar.

dodaj

Book of Ra Deluxe

Slot har 5 hjul, 10 insatslinjer, exotiska tecken. Körande banditens free spins, kommer spelaren att sjunka in i den hemliga värld av forntida Egypten, där du kan hitta några fina priser. Nästan alla av hävarmarna och knappar är belägna på undersidan av den totala panelen. Endast ett fåtal inte så stor roll för spelknapparna är placerade ovanför spelplanen, till exempel en nyckel som justerar ljudnivån. Så, för att kunna bjuda det är nödvändigt att hitta i mitten av fjärr spakarna runt inskriptionen «Bet / line», kan ställas in från 0,04 till 10,00 virtuella marker på ett enda band. För att justera det önskade linjersantalet, är det nödvändigt att vrida plus eller minus «linjer» avsnitt, från 1 till 10. Sedan kan du läsa information tecknet genom att klicka på den stora lila Playtable-knappen.

Book of Ra Deluxe gratis online slot bonus
Book of Ra Deluxe

Den viktigaste nyckeln «Start» ligger på den högra sidopanelen . Om du klickar på spaken kommer trummorna med en mask göra exakt en cirkel. Då kan du se om en löpande band har utvecklat en lycklig kombination, och «LastWin» i fönstret. Du kan se hur många poäng som uppnåtts. På vänster sida av spelfältet är Autoplay-knappen. Denna knapp startar lata eller oberoende spinn. Under dessa snurrar kan slappna av dina händer, men med risk spelet inte kommer att finnas tillgängliga. Därför bör riskälskare välja normalläge med konstant varvtal.

Gamble-knappen är aktiv efter varje lyckad spinn. Den innehåller et riskabel läge.

Egyptiska symboler i ”gratis spelautomaten på nät”

På slotshjulen snurrar enkla ritningar och brantare bild. Först ut på sekvensen av pris band och fylla på statskassan. En andra utföra specialfunktioner. För opretentiösa ikoner innefattar:

Torg med spelkort på dem. De ger förhållandet till 150, beroende på torgs antalet i kombination;

Egyptisk skarabé skalbagge och statyn ger faktor till 750 bilder;

Sarkofagen kommer att tillföra statskassan från 5 till 2000 presenter;

Indiana Jones arkeologen kommer att ge den största vinsten - 5000 poäng om att en kombination av 5 runor om den gemensamma band.

Symboler ska falla från vänster till höger. Endast i detta fall kommer uppsättningen att betraktas som ett pris.

Även på maskinen finns en viss bild – den gyllene boken. Denna symbol kombinerar funktionerna i dispersion och "vilda" bilden. Boken ersätter tecken som behövs för att ställa in priset, och inkluderar även en bonus.

Riskspelet och super-ronden

Varje lyckad kombination på den här svenska enarmade banditen - en chans att multiplicera din jackpot i flera gånger en chans spel. Men på samma gång, tjänade spelaren en betydande risk för spinn efter pris. Starta det här läget kan du, om du trycker på skimrande Gamble spaken. Huvuduppgiften för tour - kallade rätt färg av de stängda kort. För att delta i risk rundan är inte nödvändigt.

Om spelplanen har sjunkit tre böcker, ingår prisspiralvarv. Hjulen förvandlas till exakt 10 gånger, och poängen kommer inte klättra från kontot. Under free spins fungerar ett mer "vilda" med avancerade funktioner.