Logo
Wish Master

Blood Suckers blodiga spelet på nätet gratis

Blood Suckers spelmaskin på nät å spela nu - är en fem-hjul maskin som har 25 linjer för spel och andra tillägg. Vampyr saga värdig utrustade med bonusmaterial, nämligen speciella symboler, ett bonusspel och free spins rotation som genererar en betydande premie. En av funktionerna i spelautomaten - ett sätt att rulle spinn.

dodaj

Vampyr symboler och utmärkelser för dem

Blood Suckers online slot spelet har 11 bilder. Bland ikonerna är enkel, som presenterade priserna, och tre tecken med speciella förmågor. Listan över bilder inkluderar:

Dracula med sitt offret - den enarmade banditens Wild symbol som ersätter alla bilderna i spelet, och kommer att medföra flera fördelar. Dessutom denna plats värdiga priser som en självständig karaktär. Han kommer att multiplicera frekvensen av bandet i 7500 igen, om det finns fem identiska siffror. Det är värt att notera att det inte skulle ersätta scatter och bonussymbolen.

Den döda bruden - scatter, som arbetar i en kortplats cell, multiplicera den totala insatsen av 2-100 gånger. Och denna siffra kommer att möjliggöra en rad fri fart.

Blodiga stören - en bonus ritning, som inkluderar ett bonusspel.

Blood Suckers spelautomaten på nätet
Blood Suckers

Andra symboler skapar en vinnande allianser genom att kombinera tre till fem identiska bilder, som har utvecklats i kontinuerlig kedja, från den vänstra kanten av enheten. En vampyr med en röd hatt kan lägga balansen i 50 till 500 priser, beroende på kombinationen. Dracula ger upp till 250 utmärkelser, vitlök och en armborst i en uppsättning av fem ikoner tillåter 75 marker. Boken och en flaska dryck ges 100 utmärkelser. Gotisk kvinna kan ta in unionen av samma bilder upp till 125 priser.

Spelkontroll

Tillverkaren har utrustat maskinen vänligen gröna nycklar som är på samma konsol. För att ställa in storleken på satsningen på spinn och styra spelet med flera brytare. För att bestämma en insats storlek i detta spel på spinn, måste du använda CoinValue knappen, som kommer att avgöra fördelarna med samma mynt. Kan väljas från 0,01 till 10,00 krediter för ett mynt, ställer BetLevel ratten fler mynt att satsa på varje band (1 till 4 mynt). Med BetLines knappen kan du välja antalet aktiva band som kommer att delta i spelet, från 1 till 25 linjer. Den högsta insatsen per omgång är 100 virtuella papper, vänder det Maxbet knappen.  Runde knappen för att snurra hjulen. Den röda Playtable knappen, som ligger ovanför huvudpanelen med knappar visar informationsblad.

Bonus från Vampyrerna i ”casino online spel”

Förlust av tre eller fem scattersymboler i Blood Suckers spelmaskin ger 10 gratisspel . Varje vinnande erhållits under fria spins tredubblas som giltiga ytterligare en faktor. Ett lager av demo lån i statskassan kommer att förbli intakt.

I "Kistor" bonusspelet måste du bara hitta de kistor, som har dolda vampyrer i, eftersom de ger ytterligare överraskningar. Om kistan, där spelaren väljer kommer att vara tom, bonus runda ändarna.