Logo

Användningsregler av video slots online

De webbplatsens interaktiva resursers bruken

777spelautomater.com - webbplats som skapats för att bekanta sig med online spelautomater. Det är endast tillgänglig gratis spel, och det har ingenting att göra med kommersiella projekt. Därför är användningen av resurser helt frivilligt och ger inte för betalning, och skaparna av projektet skall inte vara ansvarig för eventuella skador som kan orsakas till sina besökare eller användare.

Information som publiceras på 777spelautomater.com sidan är endast beskrivande, betyder inte kalla för detta spel. All information material som skapats för vuxna endast medborgare i länder som inte föreskrivs ett förbud mot spel eller liknande informationsverksamhet . Därför använder vår resurs bör observera ditt lands lagar och inte bryta mot bestämmelserna. I närvaro av sådana förbud - vi rekommenderar att du lämnar vår resurs.

Eftersom tillgång till vår webbplats är öppen, och förvaltningen har ingen kontroll över processen för att använda gratis spel, hela ansvaret faller på besökarens själv.

Det huvudsakliga syftet med vår webbsida - för att bekanta användare med gratiserbjudanden tillverkare spelande programvara och gör det möjligt för dem att testa, eftersom vi bara informera och bekanta. Allt detta betyder inte någon marknadsföring spela för riktiga pengar, och alla speldemos är endast referens.

Syftet med projektgruppen - för att visa att online hasardspel - det är bara ett annat alternativ för fritid och inte ett sätt att försörja sig. Användare kan bestämma hur man gör med den mottagna informationen. Därför kommer administrationen inte hållas ansvarig för alla missade möjligheter eller andra problem när det gäller otillåten användning av våra texter eller eventuella missförstånd.

Okunnighet om reglerna för användning av vår webbplats är inte en ursäkt, och använda dem accepterar reglerna. Om en besökare inte håller med reglerna, eller finns det några andra filosofisk övertygelse, då är det bättre att lämna vår webbplats.

Varje vuxen kan använda denna webbplats om det inte strider mot lagstiftningen i det land där han bor. Programvara resurs, avsedd enbart för information.

Allt informationsmaterial av 777spelautomater.com sidan är endast avsedd för informationsanvändare med mjukvaruutvecklare slots och nyheter sfär. Allt material är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras och distribueras i någon form.

Administrationen har full rätt att ändra dessa regler när som helst och dessa ändringar bli berättigade från och med dagen för offentliggörandet av den nya utgåvan.